Часниковий хумус
Кухні світу

Часниковий хумус

Тримайте банку нуту у вашій коморі для імпровізованих розваг. Ви можете легко підготувати хумус, близькосхідну закуску з турецького гороху
  • 10Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 240 r нуту (турецького гороху
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1 зубчик часнику, мілко нарізаний
  • 1 ст.л лимонного соку
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1/2 ч.л Чилі гострий
  • 1 ч.л (змелений у кавамолці)

Приготування

  • Злийте горох, залишаючи 1/4 склянки рідини. Помістіть всі інгредієнти, окрім оливкової олії, в кухонний комбайн, та збивайте до отримання однорідної маси, очищайте комбайн внизу в міру необхідності. Додайте рідину, яку відставляли; готуйте до отримання однорідної маси.

  • Викладіть хумус в миску. Полийте оливковою олією. Подавайте з теплим лавашем або чіпсами. Зберігайте хумус в герметичному контейнері в холодильнику до 2 днів.