Інгредієнти
- 1 ст.л Карі
- 1 цибулина, нарізана
- 400 r нарізаних помідорів
- 300 мл напів-знежиреного молока
- 450 r курячих грудок без кісточок та шкіри, нарізаних кубиками
час приготування
Інгредієнти
Змішати Індійську приправу (Карі ) з цибулею, помістити у сковороду і обсмажити на повільному вогні 5 хвилин, доки цибуля не стане м’якою.
Додати помідори і молоко, перемішати і довести до кипіння. Додати курку, помішати та варити на високому вогні 3 хвилини, потім зменшити вогонь і на середньому вогні варити протягом 20-25 хвилин, або доки соус не загусне, або до готовності курча
Смачне курча подається з рисом басматі і коржем наан.