Інгредієнти
- 450 r яловичого фаршу
- 3 ч.л Морська сіль
- 1 цибулина, нарізана кубиками
- 400 r нарізаних помідорів
- 1 ст.л томатної пасти
- 50 мл води
- 6 листів паста лазаньї
- 600 мл густого білого соусу
- 50 r сиру чеддер, тертого
- 3 ч.л Трави італійської кухні
час приготування
Інгредієнти
Попередньо розігрійте духовку до 190 ° С
Обсмажити цибулю на повільному вогні 2-3 хвилин, додати фарш і варити, доки не підрум’яниться. Злийте надлишки жиру.
Посипати травами італійської кухні та морською сіллю, варити протягом 30 секунд. Потім додати помідори, воду і томатну пасту. Довести до кипіння.
У жароміцний посуд, по черзі викласти шарами листи лазаньї, на кожному з яких викласти суміш із яловичини, білий соус, закінчуючи шаром білого соусу. Посипати тертим сиром і запікати 35-40 хвилин або до золотистого кольору.