Освіжаючий огірковий суп з мятою
Основний інгредієнт

Освіжаючий огірковий суп з м’ятою

  • 20Хв

    Час підготовки

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 велика червона цибуля
  • 600 r огірків
  • 2 солодких зелених перця
  • 1/4 червоного солодкого перцю
  • 10 ст.л . оливкової олії
  • 3 ст.л винного укусу
  • 150 мл овочевого бульону або води
  • 3-4 ч.л Mint
  • за смаком Морська сіль

Приготування

  • Очистіть цибулю, у зеленого перця видаліть семена та перепонки. Відкладіть один огірок та чверть стручка зеленого перцю для сервірування.

  • Цибулю та решту огірків і зелених перців нарізати та подрібнити у блендері. Влити 150-200 мл холодної води або овочевого бульону. Додати оцет, 6 ст.л. оливкової олії, м’яту, морську сіль та перець за смаком. Перемішати та поставити в холодильник мінімум на годину.

  • Відкладений огірок, чверть стручка зеленого та червоного перців нарізати дрібними кубиками, перемішати та злегка підсолити.

  • Розлити суп по тарілкам, зверху викласти дрібно нарізану суміш з огірка, зеленого та червоного перців, полити рештою оливкової олії.