Інгредієнти
- 500 r рису
- 2-3 цибулини
- олія для смаження
- 500 r м’яса ( на Ваш вибір: курка , свинина або яловичина)
- 250 r моркви
- Морська сіль
- 2 ч.л Приправа до плову
- 1 ч.л Кумин (Зира)
час приготування
Інгредієнти
Наріжте м’ясо невеликими шматочками й обсмажте в дуже гарячій олії.
Додати нарізану кубиками цибулю і моркву.
Залити 1 /2 склянки води, додати приправу до плрва, кумин (зиру), 1 чайну ложку морської солі і довести до кипіння.
Промити, попередньо замочений у теплій воді рис, потім злити рис і додати до м’яса. Рис повинен бути 0,5 - 1 см під водою.
Щільно накрийте каструлю і варіть протягом декількох хвилин все разом.
Коли рис вбере воду, зробити отвори в декількох місцях, щоб було видно дно каструлі і залити в порожнину 1 - 2 столові ложки гарячої води.
Накрити каструлю і залишити на 25-30 хвилин на дуже слабкому вогні.