Плов
Основний інгредієнт

Плов

  • 1год

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Наріжте м’ясо невеликими шматочками й обсмажте в дуже гарячій олії.

  • Додати нарізану кубиками цибулю і моркву.

  • Залити 1 /2 склянки води, додати приправу до плрва, кумин (зиру), 1 чайну ложку морської солі і довести до кипіння.

  • Промити, попередньо замочений у теплій воді рис, потім злити рис і додати до м’яса. Рис повинен бути 0,5 - 1 см під водою.

  • Щільно накрийте каструлю і варіть протягом декількох хвилин все разом.

  • Коли рис вбере воду, зробити отвори в декількох місцях, щоб було видно дно каструлі і залити в порожнину 1 - 2 столові ложки гарячої води.

  • Накрити каструлю і залишити на 25-30 хвилин на дуже слабкому вогні.