Інгредієнти
- 450 r спагеті
- 80 r сиру Пармезан
- 1 яйце
- 200 r яловичої грудинки
- 3 ст.л оливкової олії
- 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
- 150 мл сухого (столового) білого вина
- 2 щіпки Морська сіль з травами
- 2 щіпки Трави середземноморської кухні
Інгредієнти
Відваріть спагеті в солоній воді.
У невеликій ємності змішайте натертий сир і яйця. Відставте .
Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте грудинку і обсмажуйте, помішуючи, близько 5 хвилин. Додайте часник і готуйте близько 1 хвилини. Якщо необхідно, позбудьтеся надлишків жиру на сковороді. Додайте вино, і продовжуйте тушкувати, доки не випарується половина. До цього часу спагеті вже повинні бути готові. Перемішайте їх із сирною сумішшю.
Додайте спагеті в сковороду з грудинкою, добре перемішайте. Приправте зверху морською сіллю та прованськими травами.