Чилійський сібас в лимонному соусі зі свіжими овочами
Основний інгредієнт

Чилійський сібас в лимонному соусі зі свіжими овочами

Всі спеції, трави і приправи в рецептах були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 шт. філе чилійського сібаса
  • 6 ст.л оливкової олії
  • 1/2 шт. лимона
  • 1 цибулина(червона, середня)
  • 4 помідори
  • 2 огірка, коротко плідних
  • 1 болгарський зелений перець
  • 2 щіпки Seasoning for fish bag

Приготування

  • У риби видалити кісточки, змастити за допомогою пензлика оливковою олією і посипати приправою для риби. Посипати морською сіллю і відправити в пароварку на 7-10 хвилин, залежно від розмірів.

  • Цибулю почистити, нарізати тонкими скибочками, перекласти в глибоку миску, додати морську сіль, прованські трави і лимонний сік. Маринувати 5 -7 хвилин. Залишити 4 часточки цибулі для прикраси.

  • Огірок нарізати великими півкільцями, помідори розрізати на 8 частин кожен, у болгарського перцю видалити плодоніжки і насіння, нарізати великими кільцями, додати овочі в миску до цибулі. Додати оливкову олію і ретельно, але обережно перемішати.

  • На тарілку викласти овочевий гарнір, поряд укласти рибу, яку рясно полити соком від овочів, збитим віничком або виделкою перед подачею. Поруч покласти часточку лимона і подавати до столу. Приємного апетиту.