час приготування
Інгредієнти
У риби видалити кісточки, змастити за допомогою пензлика оливковою олією і посипати приправою для риби. Посипати морською сіллю і відправити в пароварку на 7-10 хвилин, залежно від розмірів.
Цибулю почистити, нарізати тонкими скибочками, перекласти в глибоку миску, додати морську сіль, прованські трави і лимонний сік. Маринувати 5 -7 хвилин. Залишити 4 часточки цибулі для прикраси.
Огірок нарізати великими півкільцями, помідори розрізати на 8 частин кожен, у болгарського перцю видалити плодоніжки і насіння, нарізати великими кільцями, додати овочі в миску до цибулі. Додати оливкову олію і ретельно, але обережно перемішати.
На тарілку викласти овочевий гарнір, поряд укласти рибу, яку рясно полити соком від овочів, збитим віничком або виделкою перед подачею. Поруч покласти часточку лимона і подавати до столу. Приємного апетиту.