Кіш з сиром шпинатом і пармезаном
Рецепти на день

Кіш з сиром, шпинатом і пармезаном

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.
  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 250 r листкового тіста
  • 3 щіпки Приправа до салатів
  • 2 щіпки Lemon pepper bag jar
  • 2 щіпки Морська сіль
  • 300 r шпинату
  • 2 ст.л вершкового масла
  • 2 зубки часнику, дрібно нарізаного
  • 250 r сиру 9%
  • 125 r моцарели
  • 2 яйця
  • 1 щіпка сиру "Пармезан"
  • 6 червоних помідорів чері

Приготування

  • Для приготування начинки шпинат заздалегідь розморозити і пом’яти рукою. Шпинат обсмажити разом з часником і приправою «Лимонний перець». Охолодити.

  • Тісто розкачати, викласти на антипригарну або силіконову форму 22-26 см, проколоти в кількох місцях виделкою, посипати приправою до салатів, розрівняти краї, обрізавши все зайве

  • Крупно подрібнити шпинат ножем або в блендері. Збити яйце з сиром і натерти моцарелу, додати морську сіль і шматочки пармезану, перемішати в мисці зі шпинатом і викласти на підготовлене тісто в формочці.

  • Запікати при 170 ° С в режимі конвекції (при режимі рівномірного прогрівання страви) 30-40 хвилин. Подавати з помідорами черрі. Смачного.