Інгредієнти
Для приготування начинки шпинат заздалегідь розморозити і пом’яти рукою. Шпинат обсмажити разом з часником і приправою «Лимонний перець». Охолодити.
Тісто розкачати, викласти на антипригарну або силіконову форму 22-26 см, проколоти в кількох місцях виделкою, посипати приправою до салатів, розрівняти краї, обрізавши все зайве
Крупно подрібнити шпинат ножем або в блендері. Збити яйце з сиром і натерти моцарелу, додати морську сіль і шматочки пармезану, перемішати в мисці зі шпинатом і викласти на підготовлене тісто в формочці.
Запікати при 170 ° С в режимі конвекції (при режимі рівномірного прогрівання страви) 30-40 хвилин. Подавати з помідорами черрі. Смачного.