Мятний песто з кедровими горіхами
Соуси

М’ятний песто з кедровими горіхами

  • 15Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 склянка кедрових горішків
  • 1/2 склянка оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 1,5 склянка свіжої м’яти
  • 1/2 склянка свіжого базиліка
  • 1/4 склянка тертого пармезану
  • 1/2 ч.л лимонної цедри
  • 2 ст.л лимонного соку
  • за смаком Морська сіль з чорним перцем
  • за смаком Чорний перець мелений

Приготування

  • Помістіть листя м'яти, сир пармезан, кедрові горіхи, часник, морську сіль з чорним перцемв кухонний комбайн; закрийте. Подрібнюйте до отримання однорідної маси. Поступово додайте олію. Збивайте, доки суміш не стане гладкою. Зберігати в щільно закритій тарі в холодильнику до 1 тижня.