Смачна і ароматна, ця гостра варіація Мілагай-Поді, яку ще називають, порошковою приправою, додає пікантності. Створена з різноманітних спецій, насіння та сочевиці, ця дрібно змелена суміш з південної Індії надає незабутнього присмаку яловичині або рибі на грилі, лабне, діп-соусам, хумусу та смаженим овочам.
Інформація про поживну цінність на порцію: 4 калорій, жирів всього 0 г, насичених жирів 0 г, холестерину 0 мг, натрію 41 мг, вуглеводів 0 г, волокна 0 г, білки 1 г, загальний вміст цукрів 0 г
Кількість порцій: 36 (по 1 ч.л.) або 3/4 склянки.
Смачна і ароматна, ця гостра варіація Мілагай-Поді, яку ще називають, порошковою приправою, додає пікантності. Створена з різноманітних спецій, насіння та сочевиці, ця дрібно змелена суміш з південної Індії надає незабутнього присмаку яловичині або рибі на грилі, лабне, діп-соусам, хумусу та смаженим овочам.
Інформація про поживну цінність на порцію: 4 калорій, жирів всього 0 г, насичених жирів 0 г, холестерину 0 мг, натрію 41 мг, вуглеводів 0 г, волокна 0 г, білки 1 г, загальний вміст цукрів 0 г
Кількість порцій: 36 (по 1 ч.л.) або 3/4 склянки.