Default
Тенденції в Смаках

ВЕГАНСЬКИЙ ТАКОС АЛЬ ПАСТОР З МУСКАТНИМ ГАРБУЗОМ

Для приготування справжніх тако аль пастор вам не знадобиться ні шампур, ні навіть м’ясо. Створіть веганську версію цієї мексиканської вуличної страви з мускатного гарбуза, обсмаженого з горіхами, із додаванням різноманітних приправ. За бажанням на тортилью з кукурудзяного борошна можна покласти шматочки ананасу, свіжовичавлений сік лайму, хрустку капусту або редьку й цибулю.

Інформація про поживну цінність на порцію: 130 калорій,  загальна кількість жирів  6г, насичені жири  1г, холестерин 0мг, натрій 480мг, вуглеводи 17г, волокна 3г, всього цукрів 6г, білки 2г

  • 20Хв

    Час підготовки

  • 35Хв

    час приготування

  • 130

    Калорії

  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

10

Порцій

Приготування

  • Поставте одну решітку духовки в нижнє положення, а іншу решітку - у верхнє положення. Нагрійте духовку до 230 °С. Змішайте олію, спеції, 1 3/4 чайної ложки солі і поперчіть у великій мисці з дротяним віночком. Додайте гарбуз; розтрусіть рівномірно. Упорядкувати гарбуз в один шар на пергаментній бумазі у формі для випічки. Відкладіть.

  • Розташуйте скибочки ананаса в один шар в окремій формі для випічки на пергаментній бумазі. Збризніть 2 столовими ложками соку лайма.

  • Розмістить форму для випічки із гарбузом на нижню решітку духовки. Форму для випічки з ананасом поставте на верхню решітку.

  • Тим часом, змішайте капусту з 2 столовими ложками соку лайма і 1/4 чайної ложки солі у великій мисці.

  • Вийміть газбуз і ананаси з духовки і трохи охолодіть. Наріжте ананаси на шматки за розміром укусу. Подавайте гарбуз та ананаси в теплих кукурудзяних коржах; зверху додайте капусту або редис і нарізану білу цибулю.