Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Порцій
Для кокосового крему з листям кафро помістіть воду, цукор і листя лайма в невелику каструлю на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до низького; варити 5 хвилин або поки суміш не зменшиться наполовину. Вбийте в кокосове молоко. Доведіть до кипіння. Зменшити вогонь до низького; варіть 5 хвилин, часто помішуючи. Зняти з вогню. Накрийте і поставте в холодильник на 2 години. Видаліть листя лайма і відкиньте
Для скоринки у великій мисці змішайте цукор, масло, імбир, сіль і перець. Помістіть арахіс і підсмажену кокосову стружку в кухонний комбайн і збивайте до грубого подрібнення. Перемішайте арахісову суміш у масляну суміш, щоб рівномірного з’єдналась. Притисніть приблизно 2 столові ложки арахісової суміші на дно кожної з 12 паперових формочок для кексів (при бажанні використовуйте дно 1/4 склянки мірної чашки для віджимання скоринки.)
Для начинки збити вершковий сир і цукор у великій мисці електричним міксером до отримання гладкої і кремової текстури, близько 1 хвилини. Додайте кокосовий крем з листям лайма кафро, вершки і 1 столову ложку цедри лайма; взбивайте 2 хвилини або доки добре не змішається.
Залийте начинку рівномірно по скоринці в форми для кексів. Посипте підсмаженою кокосовою стружкою і цедрою лайма, що залишилася. Накрийте кришкою і охолоджуйте в холодильнику ніч. Подавайте замороженими.
Кулінарні поради: Листя лайма кафро - це блискучі, товсті темно-зелені листя, які ростуть подвійно - як два з'єднані листочки. Листя надають освіжаючий лимонно-лаймовий аромат і смак, характерний для тайської кухні. Щоб отримати максимальну кількість аромату при використанні цілого свіжого листя, видаліть центральне стебло / жилку і відкиньте. Сушені листя можна використовувати цілими. Листя лайма кафро доступні в свіжому, замороженому або сушеному вигляді на азіатських ринках та в інтернет-магазинах.