час приготування
Інгредієнти
Залити крильця 1/2 склянки карі ренданг у великій мисці. Накрити кришкою. Охолоджувати принаймні 2 голини або протягом ночі для додаткового аромату.
Викласти курячі крильця в один шар у велику форму для випікання вкриту фольгою, збризканою антипригарною рідиною. Випікати в попередньо розігрітій до 205 ºС духовці 35-40 хвилин до золотисто-коричневого кольору або до готовності, перевертаючи всередині приготування.
Тим часом, довести воду, цукор, листя лайма, 2 тонко нарізаних чилі, лемонграс і ще одну столову ложку карі ренданг до кипіння в маленькій каструльці. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 10 хвилин. Охолодити до кімнатної температури. Витягти листя лайма і лемограсу. Додати сік лайма.
Викласти крильця у велику миску з сиропом лемонграсу; струсити, добре перемішати. Притрусити одним тонко нарізаним чилі і арахісом. Подавати відразу з шматочками огірка.