Default
Тенденції в Смаках

Кокосовий пудинг з гуави і насінням базиліка

Скоштуйте цей неймовірниий пудинг без молока на сніданок. У цій смачній версії насіння базиліка набрякає у кокосовому молоці утворюючи густий заварний крем. Зверху з медом з гуави і фруктами, горіхами або гранолами.

Кількість порцій: 5 (1/2-склянки)

Інформація про поживну цінність на порцію: 209 калорій, всього жирів 17г, насичених жирів 13г, холестерину 0 мг, 34 мг натрію, вуглеводи 12г, волокна 6г, білки 2г
  • 10Хв

    Час підготовки

  • 209

    Калорії

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 чашки кокосового молока
  • 1/4 склянки насіння базиліка
  • 3 ст.л нектару гуави
  • 1 ст.л меду
  • 1/2 Кориця мелена

Приготування

  • Змішайте кокосове молоко з насінням базиліка в середній кострулі. Накрийте. Охолоджуйте протягом ночі.

  • Перемішати нектар гуави і мед в невеликій мисці вінчиком, поки добре не перемішається і мед повністю не розчиниться.

  • Розділіть кокосову суміш з насінням базиліку рівномірно на 5 порцій. Посипте кожну порцію сумішшю гуави та додайте бажані начинки, такі як свіжі або сушені фрукти, горіхи або гранола.

  • Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах. Насіння базиліка повторно розбухає за 20 хвилин. Для того, щоб використати в той же день, а не готувати наніч страву, замочіть насіння в кокосовому молоці принаймні на 20 хвилин в холодильнику перед подачею на стіл