час приготування
Інгредієнти
Залити чай окропом на 5 хвилин, потім процідити.
Нагріти масло у відкритій 6-літровій скороварці на середньому вогні. Висипати чорізо, кукурудзу, селеру, цибулю і фенхель та пасерувати протягом 5 - 8 хвилин, доки овочі не стануть м’якими. Насипати борошно та готувати і помішувати ще 1 хвилину. Додати чай, картоплю, обсмажений коріандр, обсмажений кумин (зира) і морську сіль, все добре перемішати та щільно закрити кришку. Встановити скороварку на повний тиск та готувати протягом 8 хвилин на максимальному вогні. Зняти з плити та дати постояти 5 хвилин.
Поливати скороварку холодною водою, щоб скинути тиск. Зняти кришку. Додати вершки