Маргарита з полуницею та манго
Тенденції в Смаках

Маргарита з полуницею та манго

Родзинка цієї фруктової маргарити – соус чамой, солодка і гостра мексиканська приправа з абрикосу, соку лайма та чилі.
  • 10Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/3 склянка абрикосового варення
  • 1 ст.л свіжого соку лайма
  • 1/2 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1/4 ч.л Чилі гострий
  • 200 r дробленого льоду
  • 200 r розрізаної навпіл полуниці
  • 100 мл текіли
  • 50 мл пюре манго
  • 50 мл апельсинового лікеру, наприклад, куантро

Приготування

  • Для приготування соусу Чамой, помістити абрикосове варення, сік лайму, червоний перець солодкий і перець чилі гострий у блендер та закрити кришку. Збивати на середній швидкості до однорідної консистенції.

  • Додати дроблений лід, полуницю, текілу, пюре манго і лікер у блендер та закрити кришку. Збивати на високій швидкості до однорідної консистенції. Налити у келихи для напоїв, прикрасити полуницею.