Овочеве соте умамі з естрагоном і білим вином
Тенденції в Смаках

Овочеве соте умамі з естрагоном і білим вином

Смаком умамі (смаком білкових речовин) володіють помідори, гриби, морква, спаржа і селера. Приготуйте це овочеве соте, витративши на нього мінімум часу, й насолоджуйтеся «п'ятим смаком».
  • 20Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л білого вина
  • 2 склянки розрізаних навпіл різнокольорових помідорів черрі
  • 1 склянка тонко нарізаної червонокачанної капусти
  • 2 ч.л мелених сухих білих грибів
  • 2 ч.л естрагону
  • 1/2 ч.л Морська сіль з травами
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1 морквина, розрізана навпіл повздовж і тонко нарізана по діагоналі
  • 1 стовбур селери, тонко нарізаний по діагоналі
  • 1 червоний болгарський перець, тонко порізаний
  • 2 склянки спаржі, порізаної на шматки (довжиною 5 см)

Приготування

  • У невеликій мисці змішайте вино, мелені гриби, естрагон, морську сіль з травами. Відкладіть

  • На середньому вогні розігрійте олію у великій сковороді. Додайте моркву й селеру; готуйте, помішуючи, 2 хвилини, доки суміш злегка не підрум’яниться. Додайте болгарський перець і спаржу; готуйте, помішуючи, 2 хвилини до утворення легкої шкоринки. Додайте помідори й суміш вин; готуйте, помішуючи, 1 хвилину або доки помідори не прогріються. Заберіть із вогню. Додайте капусту; добре перемішайте.