час приготування
Інгредієнти
Посипати курку 1 столовою ложкою приправи до курки. Розігріти олію у відкритій скороварці на середньому вогні. Покласти курку до скороварки і готувати, помішуючи, протягом 3 хвилин до рум’яної скоринки. Додати цибулю і продовжувати приготування, періодично перемішуючи, протягом 3 хвилин доки вона не стане м’якою. Додати воду і пакетики зеленого чаю та довести до кипіння.
Додати рис, болгарський перець, ковбасу та приправу до курки, що залишилась і щільно закрити кришку. Збільшити тиск у скороварці до повної потужності і готувати протягом 5 хвилин на максимальному вогні. Зняти з плити. Дати постояти 5 хвилин.
Поливати скороварку холодною водою, щоб скинути тиск. Зняти кришку і вийняти пакетики чаю. Перемішати з цибулею.