Інгредієнти
Насипте фісташки в міні кухонний комбайн або в чисту кавомолку; накрийте кришкою. Продовжуйте молоти до грубого помелу. У мисці середнього розміру змішайте фісташки, борошно, суміш спецій для шаурми, розпушувач для випічки і харчову соду. Відкладіть
У великій мисці збийте масло з коричневим цукром електроміксером на середній швидкості до легкого і пухкого стану. Вбивайте по 1 яйцю за раз. У невеликій мисці змішайте 1 склянку кокосових вершків, йогурт і ванільний екстракт. Змішуючи на низькій швидкості, по черзі додавайте суміш борошна і суміш із кокосовими вершками та збивайте до утворення однорідної маси. Вилийте тісто у змащену форму для випікання розміром 33x23 см.
Випікайте в розігрітій до 180°С духовці протягом 35-40 хвилин або доки зубочистка, якщо її вставити в тісто і витягнути, не буде чистою. Охолодіть у формі на решітці.
Збийте решту, 3/4 склянки, кокосового крему, жирні вершки і 2 столові ложки цукру у великій мисці електричним міксером на високій швидкості до утворення густої піни. Подавайте пиріг із збитими кокосовими вершками.