Пряний хересовий місо
Тенденції в Смаках

Пряний хересовий місо

Додайте витонченості м’ясу та морепродуктам пікантною глазур’ю Херес Місо. Це солодко-гострий додаток до копченого аромату та чудового смаку скоринки, яку їжі надає гриль планча.
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 6 ст.л сухого іспанського хересу
  • 1/4 склянка соєвого соусу зі зниженим вмістом натрію
  • 3 ст.л білої пасти місо*
  • 3 ст.л цукру
  • 2 ст.л рисового оцту
  • 1 ст.л олії
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1/2 ч.л Чилі гострий

Приготування

  • Змішати усі інгредієнти у середнього розміру каструлі. Готувати при середній температурі доки суміш не прогріється, час від часу помішувати.