Інгредієнти
- Соус з манго:
- 1/4 склянка свіжого соку лайма
- 3 ст.л рослинної олії
- 2 ст.л меду
- 2 ч.л Карі
- 1 ч.л Імбир мелений для випічки
- 1 ч.л Морська сіль
- 1/4 ч.л Червоний перець солодкий
- 425 r великих очищених креветок
- 1 велике спіле манго, очищене та розрізане скибочками розміром до 2 см
- 250 r мікс-салату
- 1 велике спіле манго, очищене від шкірки та кісточки
- 1 склянка свіжих помідорів
- 1/2 маленької тонко нарізаної червоної цибулини
- 1/4 склянка свіжого соку лайма
- 1/4 склянка рослинної олії
- 2 ч.л Карі
- 1/2 ч.л Морська сіль
- 1/8 ч.л Червоний перець солодкий
- Салат з креветок та суміші спецій тандурі:
- 1/4 склянка та 3 столові ложки подрібненої свіжої м’яти