Спробуйте цей пікантний теплий суп для смачного обіду або післяобіднього перекусу. Основними складниками є запечені гливи, помідори «сливка» та цибуля. Такі приправи, як тим’ян і шавлія, надають неповторної насиченості смаку. Довершіть страву запеченим авокадо та поливкою з оливкової олії.
Готуйте заздалегідь: Дотримуючись рецепту, приготуйте суп і топінг. Накрийте кришкою і зберігайте в холодильнику до 3 днів. Щоб підігріти суп, наберіть його в ємність для мікрохвильової печі. Розігрівайте в мікрохвильовій печі у високому режимі протягом 1 хвилини або доки достатньо не нагріється. Топінг розігрівайте в мікрохвильовій печі окремо у Високому режимі протягом 30 секунд, і перед подаванням на стіл викладіть його на розігрітий суп.