Сіль із вишнею беконом і естрагоном
Тенденції в Смаках

Сіль із вишнею, беконом і естрагоном

Шеф-кухарі використовують морську сіль для надання страві аромату, текстури і кольору. Поставте морську сіль на щабель вище, додавши сушених вишень, яблучного оцту, чебрецю і копченого бекону. Використовуйте як останній штрих до смаку смаженої свинини або курки, салатів, лободи і рису.
  • 30Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 склянка яблучного оцту
  • 1/4 склянка морської солі грубого помелу
  • 2 ст.л дрібно нарізаних сухих вишень
  • 2 ст.л дрібно нарізаного бекону із хрусткою шкоринкою
  • 1/2 ч.л Чорний перець мелений
  • 1/2 ч.л естрагону

Приготування

  • Проваріть оцет у невеликій сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні протягом 15-20 хвилин або доки об’єм не зменшиться до 1 столової ложки. Додайте морську сіль; варіть, помішуючи, 5 хвилин або доки морська сіль не викристалізується.

  • Змішайте морську сіль із рештою інгредієнтів у невеликій мисці до отримання однорідної маси. Зберігайте у щільно закритій банці у холодильнику. За потреби, перед використанням розбийте грудочки.