Час підготовки
час приготування
Інгредієнти
Для приготування сидрового сиропу з перцем – змішати усі інгредієнти у маленькій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити температуру до низької; дати покипіти 15 хвилин, час від часу помішуючи. Зняти з плити. Дати настоятися принаймні 4 години, або цілу ніч. Перецідити через кілька шарів марлі. Закрити і поставити у холодильник до подачі.
Для приготування тако – змішати джекфрукт, кокосовий цукор, сік лайму, олію, копчену паприку, часникову сіль, білий перець та корицю у великій посудині. Дати настоятися 20 хвилин.
Смажити на грилі замаринований джекфрукт та тортильї, недовго при високій температурі, доки на них з’являться сліди від грилю. Нарізати плоди джекфрукт тоненькими смужками.
Для подачі викласти джекфрукт на тортильї. Зверху викласти нарізану цибулю, сметану та кінзу. Полити сидровим сиропом з перцем.