час приготування
Інгредієнти
Для приготування соусу Чамой помістити всі інгредієнти у блендер, закрити кришкою. Збивати на середній швидкості до однорідної консистенції.
Для приготування обсмаженої кукурудзи слід підсмажити кукурудзу на грилі при середній температурі протягом 10 - 12 хвилин, доки вона злегка не підрум’яниться, час від часу перевертаючи. Відокремити зерна кукурудзи від качанів. Змішати у великій ємності кукурудзу з помідорами, болгарським перцем, цибулею, соком сицилійського апельсину та 1/2 чашки соусу чамой. Перед подачею остудити.
Покласти лосось у форму для запікання. Змазати кожне філе 1 столовою ложкою соусу чамой. Запікати в попередньо розігрітій до 180 С° духовці протягом 12 - 15 хвилин, доки риба не буде легко розділятися виделкою. Розділити кожне філе лосося на великі шматки.
Потім на кожну тостада покласти 4 частини авокадо. Зверху приблизно 1/4 чашки гарніру з кукурудзи, 2 столових ложки сметани та 1/2 філе лосося і змазати соусом чамой.