Час підготовки
час приготування
Інгредієнти
Довести до кипіння рисовий сироп, оцет та одну столову ложку перцю на маленькій сковорідці, час від часу помішуючи. Зменшити температуру до нижчої за середню; дати покипіти 15 хвилин. Домішати лимонний сік. Дати постояти 1 годину. Процідити сироп через кілька шарів марлі у маленьку посудину. Закрити і поставити у холодильник до подачі.
Тим часом збити вершки, 2 столові ложки цукру та 1/2 чайної ложки перцю у середнього розміру посудині міксером на середній швидкості доки маса не загусне. Закрити і поставити у холодильник до подачі.
Змішати полуницю з 3 столовими ложками цукру у маленькій посудині. Дати постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин або поки не розчиниться цукор. Відставити.
Розігріти духовку до 180°С. Розрізати кожен млинець навпіл, щоб вийшло 2 прямокутники. Потім розрізати кожен прямокутник по діагоналі, щоб утворилося 4 трикутники. Розігріти олію на великій сковорідці при середній температурі. Смажити млинці поки вони не стануть пухкі та золотисті приблизно 1-2 хвилини, один раз перевертаючи. Викласти шумівкою на деко вистелене паперовими рушниками, щоб висушити. Змішати 3 столові ложки цукру та 2 чайні ложки перцю в маленькій посудині. Змазати смажені трикутні млинці половиною топленого масла. Полити кожен трикутник 1/2 чайної ложки перцевого сиропу. Знову змастити трикутники маслом. Викласти трикутники на деко. Пекти 6 хвилин або доки млинці не зазолотяться, а перцевий строп не закарамелізується. Дати трохи охолонути на решітці.
Для подачі викласти 1 столову ложку перчених збитих вершків на ширшу сторону кожного млинця. Зверху викласти по 2 чайні ложки полуниць та пітайї. Полити відцідженою рідиною з бальзамічного оцту та перцю.