час приготування
Інгредієнти
З’єднати оцет, приправи в маленькій каструльці, довести до кипіння протягом 2 хвилин. Процідити пряну рідину через сито вкрите марлею в мірну склянку для рідин. Скласти кінці марлі, щоб сформувати мішечок зі спеціями; туго зав'язати мотузкою.
Покласти скибочки кавуна у великий пластиковий пакет із застібкою або банку достатнього розміру для зберігання усіх скибочок. Налити диневий лікер, джин, маринований оцет і мішечок зі спеціями в пакет або банку. Щільно закрити. Залишити постояти принаймні 30 хвилин, щоб аромати проникли.
Для приготування кожної порції коктейлю, влити 1 склянку маринованої диневої суміші у високий келих з льодом. Вилити в кожну склянку 1/4 склянки содової. Прикрасити скибочкою маринованого кавуна. Повторити з іншими інгредієнтами для приготування 6 порцій коктейлю.