Час підготовки
Інгредієнти
Розігріти 1 столову ложку кунжутної олії у великій чавунній каструлі при температурі вище середньої. Додати капусту та зелену цибулю; готувати та помішувати, поки овочі не зм’якнуть, приблизно 5 хвилин. Додати часник, імбир, томатну пасту та червоний перець; готувати та помішувати поки часник не стане золотистим, приблизно 2 хвилини. Додати бульйон, рибний соус і 1 столову ложку Вогняного свіжого соусу Самбал; довести до кипіння. Варити протягом 5 хвилин, час від часу помішуючи. Додати редиску; готувати 8 хвилин, або поки овочі не зм’якнуть, час від часу помішуючи. Відставити з плити.
Розігріти олію шаром в 1,3 см на великій сковорідці при температурі вище середньої. Смажити варений рис порціями доки він не стане золотистий і хрусткий, приблизно по 2 хвилини на кожну партію, перевертаючи один раз. Вийняти рис шумівкою на деко вистелене паперовими рушниками, щоб просушити. За бажанням, присипати рис морською сіллю.
Розігріти 1 столову ложку кунжутної олії на великій сковорідці при середній температурі. Влити яйця на сковорідку. Готувати яйця доки білок не затвердіє, а жовток залишатиметься рідким, приблизно 5-6 хвилин. Якщо білок ще не приготувався – накрити сковорідку кришкою і готувати ще 1-2 хвилини.
Розлити бульон у 5 порційних тарілок. Зверху викласти смажений рис та яйце. За бажанням подавати з додатковою порцією Вогняного свіжого соусу Самбал