Інгредієнти
- 1/2 склянка грецького йогурту без наповнювача
- 1/2 ч.л Чорний перець мелений
- 450 r меленої ягнятини або яловичини
- 1 яйце
- 3 ст.л панірувальних сухарів
- 5-6 штуки середнього розміру цибулі-шалот, порізаної на четвертинки (1 склянка)
- 1 бляшанка (400 г) помідорів чері, нарізаних кубиками
- 1/2 склянка курячого бульйону
- 2 ст.л гранатової меляси
- 2 ст.л цукру
- 1/2 ч.л меленої кориці
- 2 ч.л нарізаної свіжої м’яти
- 2 ст.л оливкової олії
- 1 склянка нарізаної цибулі
- 1/4 склянка сушеного барбарису, поділити
- 1 1/2 ч.л часникового порошку
- 1 ч.л Кумин (Зира)
- 1 ч.л Червоний перець солодкий
- 1 ч.л Морська сіль