Інгредієнти
На середньому вогні розігрійте олію у великій чавунній каструлі місткістю 7-9 л. По частинах додайте яловичину; готуйте 8 хвилин або доки яловичина не підрум’яниться з усіх боків. Заберіть яловичину з каструлі. Відкладіть
У каструлі розмішайте цибулю, болгарський перець і лаврові листки; готуйте, помішуючи, 5 хвилини або доки овочі дещо зм’якнуть. Покладіть яловичину знову в каструлю.
Додайте бульйон, томатну пасту і приправи; добре перемішайте. Додайте гомілки, овочі й 1 столову ложку кінзи. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до помірно слабкого; накрийте кришкою і кип’ятіть на повільному вогні 3-3,5 години або доки м’ясо й овочі не зм’якнуть. Зверху посипте рештою кінзи.