Картопля карі з горошком
Кухні світу

Картопля карі з горошком

  • 40Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 700 r картоплі, очищеної і нарізаної шматочками
  • 1 ч.л Карі
  • 1/2 ч.л Куркума
  • 6 помідорів, очищених від шкірки і нарізаних
  • 2-3 зелених перця чилі, очищених від насіння і дрібно нарізаних
  • 1 шматочок (розміром 2-3 см) свіжого імбиру, дрібно нарізаного
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1,5 склянка гарячого овочевого бульйону
  • 1/2 склянка замороженого горошку
  • Гілка свіжої кінзи, нарізана
  • 1 ч.л Кумин (Зира)

Приготування

  • Підігріти олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажити імбир, чилі і кумин декілька хвилин. Додати помідори, перемішати і готувати ще кілька хвилин.

  • Дадати картоплю, приправу карі і куркуму мелену, влити овочевий відвар. Довести до кипіння, трохи зменшити вогонь, накрити і готувати 15 хвилин до м’якості картоплі.

  • Додайте горошок і готуйте ще 3-5 хвилин. Додайте кінзу. Подавайте овочеве карі гарячим - з рисом або індійськими коржами Наан. Смачного!