Інгредієнти
Яловичину нарізати середніми кубиками , перекласти в миску, додати оливкову олію і "Приправу до м’яса" Kamis. Залишити маринуватися на 10 хв.
Моркву і гарбуз очистити від шкірки, нарізати скибочками , перекласти в миску. Картоплю почистити, нарізати середніми кубиками, зварити в підсоленій воді з додаванням спеції "Куркума" Kamis .
Викласти картоплю в термостійку миску. М’ясо викласти в каструлю з холодною водою, яка в 2 рази перевищує обсяг м’яса. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 15 хвилин.
Додати в каструлю моркву і гарбуз, варити ще 7 хвилин. Додати помідор нарізаний кубиками, відварну картоплю, трави "Орегано" і часник. Додати морську сіль Kamis, квасолю і варити ще 3 хвилини. Накрити кришкою і залишити в теплому місці на 30 хвилин. Смачного!