час приготування
Інгредієнти
Розігріти олію в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю; готувати, помішуючи, 5 хвилин або до м'якості. Додати часник, чилы гострий, куркуму і чорний перець мелений; готувати, помішуючи, 30 секунд або до появи аромату.
Додати банани, оцет, цукор і морську сіль. Довести до закипання на середньому вогні. Зменшити вогонь до низького; накрити кришкою і готувати 15 хвилин, час від часу помішуючи. Зняти з вогню. Залишити охолоджуватись протягом 10 хвилин.
Перекласти ложкою суміш в блендер або кухонний комбайн; закрити кришкою. Змішувати на високій швидкості протягом 1 хвилини або до отримання однорідної маси. Зняти центральну частини кришки і продовжити змішувати, повільно додаючи воду до отримання консистенції, схожої на традиційний кетчуп.