Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie.
Карі ренданг – насичена, ароматна, злегка пряна суміш ароматних інгредієнтів, включаючи чилі, лемонграс, часник, імбир, тамаринд, коріандр і куркуму. Його найчастіше використовують для приготування рендангу з яловичини - фірмового блюда карі повільного готування, популярного у всій Південно-Східній Азії
Карі ренданг – насичена, ароматна, злегка пряна суміш ароматних інгредієнтів, включаючи чилі, лемонграс, часник, імбир, тамаринд, коріандр і куркуму. Його найчастіше використовують для приготування рендангу з яловичини - фірмового блюда карі повільного готування, популярного у всій Південно-Східній Азії