Default
Тенденції в Смаках

Манговий соус з насінням базиліка без олії

Насіння базиліка, як воноє. Нове у своїй дивовижності? Воно розбухає так само, як насіння чіа у воді! Збийте інгредієнти, такі як нектар з манго, імбир і куркума, щоб створити солодкий соус без олії. Підказка: знайдіть його у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів і в Інтернеті.

Кількість порцій: 1 ¼ чашки.

Інформація про поживну цінність на порцію: 16 калорій, загальна кількість жиру 0 г, насичений жир 0 г, холестерин 0 мг, натрій 1 мг, вуглеводи 4 г, волокно 1 г, білок 0 г
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 16

    Калорії

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Змішайте нектар з манго, воду, оцет і спеції у великій мисці  до повного змішування. Додати насіння базиліка; добре перемішати.

  • Перед подачею охолодіть принаймні 1 годину, щоб дозволити насінню базиліка і спеціям змішатися. Збийте соус перед подачею на стіл.

  • Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах.