Default
Тенденції в Смаках

Шиітаке і беконово-рисові кульки з гострим імбирним соусом

  • 45Хв

    Час підготовки

  • 30Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

Порцій

Шиітаке і беконово-рисові кульки

  • 1 3/4 склянки рису для суші
  • 1 ст.л рисового оцту без приправ
  • 4 товсті скибочки бекону, порізані кубиками
  • 1 склянка (250 мл) порізаного кубиками гарбуза зимового сорту, наприклад, кабоча або мускатного
  • 1/2 склянки (125 мл) грибів шиітаке, порізаних тоненькими скибочками
  • 4 тонко нарізані зелені цибулини
  • 1 ст.л домашньої японської приправи фурікаке і додатково для рисових кульок (див. окремий рецепт)
  • 1/2 ч.л Білий перець мелений
  • 1/2 ч.л меленого насіння гірчиці

Гострий імбирний соус

Приготування

  • Для приготування рисових кульок зваріть рис для суші відповідно до вказівок на упаковці. Розпушіть виделкою і вмішайте рисовий оцет. Відкладіть, дайте злегка охолонути, доки готуватимете начинку.