Перський мінестроне
Тенденції в Смаках

Перський мінестроне

Східне Середземномор’я зустрічається з Італією у цій теплій, приємній страві. Родом з Персії, Аш-Решті – це густий, ароматний суп з бобами, травами та пласкою лапшою. Мінестроне – це томатний бульйон створений з додаванням італійських бобів, овочів та пасти. З’єднавши ці дві яскраві смакові традиції, ви отримаєте нову улюблену страву, що взяла краще з двох світів.
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 ст.л оливкової олії, поділити
  • 1 1/2 склянка нарізаної свіжої петрушки, поділити
  • 1/2 склянка нарізаного свіжого базиліку, поділити
  • 60 r макаронів капеліні, поламаних натроє або тоненької яєчної локшини (приблизно 2 склянки)
  • 8 склянки свіжого листя молодого шпинату [ від 2 (по 170 г) упаковок]
  • 1/4 склянка сиру Лабне, сметани чи сиру Маскарпоне
  • 2 великі червоні цибулини, розрізаних навпіл і тонко нарізаних
  • 8 зубчиків часнику, поділити
  • 3 ч.л Kamis М’ята, поділити
  • 2 ч.л Куркума
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 1/8 ч.л Чорний перець мелений
  • 3 бляшанки (425-450 г кожна) білої квасолі, звичайної квасолі чи чорної сочевиці (по 1 бляшанці кожного виду), невідціджені
  • 4 склянки курячого бульйону