Кростіні з хумусом і смаженим червоним перецем
Кухні світу

Кростіні з хумусом і смаженим червоним перецем

Це поєднання іспанських і близькосхідних впливів - ідеально підходить для імпровізованих зустрічей. Хумус можна також зробити заздалегідь, а грінки зробити безпосередньо перед подачею на стіл.
  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 r нуту (турецького гороху)
  • 120 r стружки овечого сиру
  • 1 зубчик часнику, мілко нарізаний
  • 1 ст.л лимонного соку
  • 1/4 ч.л Чилі гострий
  • 1 ч.л (змелений)
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1/4 ч.л Куркума
  • 1 французький багет
  • 24 смужки смаженого червоного солодкого перцю

Приготування

  • Злийте горох, залишаючи 1/4 склянки рідини. Помістіть всі інгредієнти, окрім оливкової олії, в кухонний комбайн, та збивайте до отримання однорідної маси, очищайте комбайн внизу в міру необхідності. Додайте рідину, яку відставляли; готуйте до отримання однорідної маси.

  • Розріжте хліб по діагоналі на 24 скибочки (товщиною 1,2 см). Підсмажте злегка з обох сторін.

  • Змастіть кожну скибку хліба ложкою хумуса, зверху притрусіть стружкою сиру та викладіть по 1 смужці смаженого червоного перцю.