Рулет з телятини та грибів запечений з соусом з трав
Основний інгредієнт

Рулет з телятини та грибів, запечений з соусом з трав

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Телятину нарізати рівномірними скибочками, відбити молотком і маринувати в спеціях з оливковою олією, відкласти в сторону на 10 хвилин.

  • Гриби, цибулю і часник нарізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді приправити морською сіллю і білим перцем - залишити його в мисці, для охолодження

  • Підготувати соус бешамель шляхом розчинення масла з додаванням борошна і молока, інтенсивно перемішувати, додати Kamis Прованські трави.

  • Рулети на деці для випічки залити соусом бешамель і поставити в духовку на 50 хвилин при температурі 180 ˚С.