Офіційна назва - Мілагай Поді, що в перекладі означає порошок чилі. Однак, порошкова приправа - це назва, яку найчастіше використовують шанувальники їжі південної Індії. Це суха приправа з обсмажених дал (сочевиці), насіння кунжуту, чилі, кумину, коріандру та інших спецій. Ретельно подрібніть та додавайте різну кількість перцю чилі, щоб суміш набувала потрібний рівень гостроти, від середнього до гострого. Використовуйте суміш для приправлення рису на пару та овочів смажених або приготованих на грилі. Посипайте нею курку, рибу, креветки або паніруйте до та після приготування і ваші смакові рецептори не забудуть цей смак.
Кількість порцій: 48 (по 1 ч.л) аба 1 склянка.
Інформація про поживну цінність на порцію: 8 калорій, жирів всього 0 г, насичених жирів 0 г, холестерину 0 мг, натрію 20 мг, вуглеводів 1 г, волокна 1 г, білки 1 г, загальний вміст цукрів 0 г