Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Змішайте всі інгредієнти в середній склянці вінчиком до повного змішування.
Охолодіть в холодильнику принаймні 1 годину, щоб дозволити насінню базиліка увібрати вологу і аромат їх перед подачею.
Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах.